Aanmelden en inschrijven

De basisschool is de plek waar uw kind de basis legt voor een succesvolle toekomst.

OBS Het Eiland werkt met een nieuwe innovatieve onderwijsvisie, waarmee we leerlingen voorbereiden op een toekomst die blijft veranderen

Inschrijven nieuwe leerling

Het uitkiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing, om een goed beeld te krijgen van onze school, nodig ik u dan ook van harte uit voor een kennismakingsgesprek. U krijgt hierbij een goed beeld van onze visie, ons lesaanbod en natuurlijk kunt u een kijkje nemen in de school. Naast onze open dagen, kunt u altijd bij ons terecht voor een kennismaking en rondleiding.

Dit kunt u natuurlijk doen door telefonisch een afspraak maken: 075-6354699. U kunt dit ook via de email doen: info@obsheteiland.nl

Mocht u uw zoon of dochter willen inschrijven, dan vindt u hiernaast het inschrijfformulier. Wij vragen u naar een aantal gegevens van uw kind en van u als ouders/verzorgers.U kunt u inschrijving bij ons afgeven, ook kunt u de inschrijving digitaal naar ons verzenden via het bovenstaande email adres.

Volgens de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs zijn alleen ondertekende inschrijfformulieren (beide ouders) rechtsgeldig. U dient daarom dit formulier te downloaden, naar waarheid in te vullen en te ondertekenen. Alle verstrekte informatie valt onder de regeling van de wet op de privacy bescherming.

Een aantal weken nadat uw zoon/dochter geplaatst is geworden, wordt er met u een intakegesprek gehouden. Het intakegesprek houdt u met de leerkracht van de groep. U kunt het intakeformulier alvast bekijken, door het intakeformulier hiernaast te downloaden.

Wij zijn blij met het vertrouwen dat u stelt in onze school en u ontvangt zo spoedig mogelijk een inschrijfbevestiging.

Met vriendelijke groet,

Pim de Jong, directeur OBS Het Eiland